Opstaldning

På Bording og Omegns Rideklub tilbyder vi opstaldning af ponyer og heste.

Der fodres tre gange om dagen, hvor der til middag endvidere gives ståfoder.

Hestene lukkes alle ud om morgnen, og lukkes ind igen til middag. Det er tilladt at lukke sin hest ud igen om eftermiddagen.

Når man har sin hest/ pony opstaldet på BORK eller har man halvpart på en af rideskolehestene, indgår man i en turnusordning omkring pasning af hestene i weekenderne. Dette indebære fodring tre gange dagligt, ind- og udluk på fold, udmugning af elevheste og give halm og wrap/hø til alle hestene til middag.

Det er muligt at indgå individuelle aftaler omkring byt af weekendvagterne, hvis man er forhindret i den weekend man har fået tildelt.

Priserne er desuden inklusiv fodring med eventuelt eget, medbragte foder.

Ønsker man selv at medbringe strøelse, reduceres opstaldningsprisen med 300 kr.

Når man har sin hest eller pony opstaldet, indgår man i en turnusordning omkring weekendvagter.

Det er muligt at indgå individuelle aftaler omkring weekendvagterne

Det er tilladt selv at lukke sin egen hest på fold om eftermiddagen ( man står selv for at lukke den ind igen)

For mere information om opstaldning kontakt Heidi Ladefoged på; 50786162..

Alle heste opstadlet på BORK skal være udmeldt fra konsum.

Se opstaldnings kontrakten her

Klubpokaler

Hvert år uddeles klubpokaler til de ryttere som har haft størst succes på stævnebanerne.

Point kan kun optjenes til stævner, hvor man starter for BORK, ligesom pokalerne kun kan udleveres til ryttere med gyldigt medlemsskab af BORK.

Point optjenes i alle klasser der er omfattet af OUT, også breddeklasser.

Alle placeringer der er udklasser efter OUT-reglerne, udklasses nedad, dvs. distrikt udklasser på klubplan, men ikke omvendt.

Udklasning beregnes efter indeværende år + de to foregående år.

Det er til alle tider rytterens pligt, selv at holde sig orienteret om hvilke regler de er omfatttet af, ifølge DRF´s regler.

Point der indberettes må ikke være mere end 3 måneder gamle.

Herunder kan I finde den foreløbige stilling for årets klubpokaler. Derudover er der en oversigt over vindere gennem tiden.

For at få sine point registreret skal dette skema anvendes, og fremsendes på mail til: pointbording@gmail.com

PLACERING D-STÆVNER C-STÆVNER

1. plads 10 20